Απρ
6

0


Μελετάμε, δοκιμάζουμε και συγκρίνουμε τα καλύτερα από τα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Έτσι μπορούμε να σας προτείνουμε και να σας υποστηρίξουμε στο καταλληλότερο για την ιστοσελίδα σας. Επιλέγουμε ανάμεσα στα καλύτερα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που υπάρχουν σήμερα:  Joomla, WordPress, Drupal, κ.α.

Η ιστοσελίδα που θα στηθεί με ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου πρέπει να φιλοξενηθεί σε κατάλληλο χώρο που να είναι φιλικός ως προς την λειτουργία της. Γιατί η συγκεκριμένη σελίδα θα έχει απαιτήσεις! Γιαυτό και εμείς υποστηρίζουμε σελίδες με CMS μόνο στην δική μας υπηρεσία hosting.

Μετά από την επιλογή του hosting, εντοπίζουμε την νεότερη έκδοση του συστήματος μας και την κατεβάζουμε. Στη συνέχεια γίνεται η εγκατάσταση και οι ρυθμίσεις ασφαλείας. Τελικό βήμα είναι οι ρυθμίσεις των τομέων και των κατηγοριών, και φυσικά η εμφάνιση (χρώματα, στοίχιση, πλοήγηση).

Το σύστημα είναι έτοιμο προς παράδοση και μπορείτε να το ενημερώνετε πια μόνοι σας, πολύ απλά, όπως όταν διαβάζετε και στέλνετε emails, χωρίς επιπλέον κόστος!

Αφήστε σχόλιο