Απρ
6

0


Η διαδικασία για την δημιουργία ιστοσελίδας είναι απλή. Για να έχουμε μια ιστοσελίδα στο Internet ακολουθούμε τα εξής τρία βήματα:

1. Εντοπίζουμε και κατοχυρώνουμε μαζί ένα ωραίο και αντιπροσωπευτικό όνομα της επιχειρήσεώς μας. Όπως για παράδειγμα τα myshop.gr, mywork.eu, onoma.com, και ούτω καθ’ εξής. (περισσότερα…)

Απρ
6

1


Για να ανεβάσετε τις ιστοσελίδες σας στο διαδίκτυο χρειάζεστε έναν ικανό χώρο περίπου άνω των είκοσι 50 ΜΒ για μια σχετικά απλή ιστοσελίδα, δεδομένου ότι θα πρέπει εκεί να χωρέσουν τα  αρχεία σας αλλα και τα e-mail. (περισσότερα…)

Απρ
6

0


Σχετικά με την ανάπτυξη των σελίδων σας σε Flash ή html πρέπει να γνωρίζετε τα εξής :

Είναι φανερό ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων σε Flash animation δίνει άλλη ζωντάνια στον δικτυακό τόπο και αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή για εφαρμογές multimedia. (περισσότερα…)

Απρ
6

2


Το να αποκτήσει κάποιος ιστοσελίδα είναι ένα θέμα, το να φέρει επισκέπτες στην ιστοσελίδα του είναι όμως ένα άλλο εξίσου σημαντικό. Τι να την κάνω την ιστοσελίδα αν κανείς δεν την επισκέπτεται; Ή μια άλλη παραλλαγή αυτού του ερωτήματος είναι τι να την κάνω την ιστοσελίδα αν την επισκέπτονται μόνο οι συγγενείς και οι φίλοι στους οποίους τους την αναφέρω ή οι πελάτες μου που ήδη με ξέρουν; (περισσότερα…)

Απρ
6

0


Όπως είναι κατανοητό, ο υποψήφιος πελάτης που ψάχνει μέσα σε χιλιάδες αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δε θα τα διαβάσει όλα αλλά θα αρκεστεί στα πρώτα 5-20 αποτελέσματα (1η και 2η σελίδα αποτελεσμάτων).

Οι στατιστικές λένε ότι αν δε βρει αυτό που ψάχνει μέσα σε αυτά τα 20 αποτελέσματα, θα ξαναψάξει με διαφορετικές λέξεις κλειδιά. (περισσότερα…)