Ζητάτε κατασκευή δυναμικής σελίδας;

Αν ζητάτε κατασκευή δυναμικής σελίδας, παρέχονται δωρεάν μαθήματα (και στον χώρο σας) αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας (δωρεάν), για εκμάθηση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ώστε να είσαστε σε θέση μόνος σας να προσθέτετε ή να τροποποιείτε κείμενα, φωτογραφίες, ανακοινώσεις, υπηρεσίες, νέα, άρθρα κλ!

Δείτε τιμές και υπηρεσίες.

Μερικές απο τις δυνατότητες που σας προσδίδει η δυναμική ιστοσελίδα είναι :

* Ευκολή και γρήγορη προσθήκη περιεχομένου (κειμένου-εικόνων-μενου κλπ) από εσάς με πολύ μικρές απαιτήσεις σε εκπαίδευση (2 ώρες αρκούν) και οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη (η μερική) απαγκίστρωση από οποιοδήποτε WEB Designer (Οικονομικό Οφελος)

* Την αυτοματοποιημένη (η μή ανάλογα την επιλογή) προσθήκη σε κάθε σελίδα ξεχωριστά KeyWords για εύκολη ανεύρεση από τις μηχανές αναζήτησης.

* Την δυνατότητα προσθήκης Polls ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα από πελάτες ή συνεργάτες για την γνώμη τους. Την δυνατότητα μαζικής αποστολής (massmail) σε εγγεγραμένους χρήστές ή ομάδες χρηστών (π.χ. πακέτα πρσφορών κλπ.)

* Την δυνατότητα εγγραφής μελών (πελατών ή συνεργατών) με ξεχωριστά δικαιώματα χρήσης και εμφάνισης περιεχομένου και μενου .

* Την δυνατότητα προσθήκης ξεχωριστών Μενου για συνεργάτες ή εγγεγραμένους πελάτες.

* Την δυνατότητα RSS feeds ώστε με αυτοματοποιημένο τρόπον να λαμβάνουν οι χρήστες που επιθυμούν(ή επιθυμείτε) τις αλλαγές στο περιεχόμενο σας.
* Και πολλά περισσότερα…

Προωθήσετε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας

Θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή να προωθήσετε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας στο Internet; Πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο μέρος της αγοραστικής κίνησης γίνεται μέσω του Διαδικτύου. Ο δικτυακός μας τόπος έχει καταχωρηθεί σε περισσότερες από 1500 μηχανές αναζήτησης εντός και εκτός Ευρώπης, και επομένως και η παρουσίαση της επιχείρησής σας, θα δέχεται έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Banner σε ένα site με μεγάλη επισκεψιμότητα

To ξέρετε ότι ένα banner σε ένα site με μεγάλη επισκεψιμότητα, είναι πιο σημαντικό και από την ύπαρξη του δικού σας site;

Με δεδομένο ότι το 95% των χρηστών του ίντερνετ χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να αναζητήσουν πληροφορίες για την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, ψάχνουν το πολύ μέχρι την 2η – 3η σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση κατάταξης

Σας παρέχουμε:

* Βελτιστοποίηση κατάταξης σε μηχανές αναζήτησης.
* Αναβαθμιζουμε το web site σας με όλες εκείνες τις τεχνικές προϋποθέσεις για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, δίνοντας στον δικτυακό σας τόπο (web site) καλύτερες θέσεις στις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης.
* Ισχυροποίηση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.
* Καταχώρηση σε σημαντικούς Πανελλαδικούς δικτυακούς καταλόγους.