Απρ
6

0


Flash animation & htmlΣχετικά με την ανάπτυξη των σελίδων σας σε Flash ή html πρέπει να γνωρίζετε τα εξής : Είναι φανερό ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων σε Flash animation δίνει άλλη ζωντάνια στον δικτυακό τόπο και αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή για εφαρμογές multimedia. (περισσότερα&
Περισσότερα..

Απρ
6

2


Πώς θα με βρούν;Το να αποκτήσει κάποιος ιστοσελίδα είναι ένα θέμα, το να φέρει επισκέπτες στην ιστοσελίδα του είναι όμως ένα άλλο εξίσου σημαντικό. Τι να την κάνω την ιστοσελίδα αν κανείς δεν την επισκέπτεται; Ή μια άλλη παραλλαγή αυτού του ερωτήματος είναι τι να την κάνω την ιστοσελίδα αν την επισκέπτονται μόνο οι συγγενείς και οι φίλοι στους οποίους τους την αναφέρω ή οι πελάτες μου που ήδη με ξέρουν; (περισσότερα…)
Περισσότερα..

Απρ
6

0


Προώθηση Ιστοσελίδων, Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)Όπως είναι κατανοητό, ο υποψήφιος πελάτης που ψάχνει μέσα σε χιλιάδες αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δε θα τα διαβάσει όλα αλλά θα αρκεστεί στα πρώτα 5-20 αποτελέσματα (1η και 2η σελίδα αποτελεσμάτων). Οι στατιστικές λένε ότι αν δε βρει αυτό που ψάχνει μέσα σε αυτά τα 20 αποτελέσματα, θα ξαναψάξει με διαφορετικές λέξεις κλειδιά. (περισσότερα…)
Περισσότερα..