Το κόστος της ιστοσελίδας σας δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς σε αρχικό στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε καινούργια ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε είναι μοναδική, με τα δικά της ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Μπορούμε όμως να σας πούμε το ακριβώς κόστος της σελίδας σας κατόπιν εποικινωνίας μαζί σας. Συζητάμε τις ανάγκες, το πελατειακό κοινό, τον τύπο της ιστοσελίδας καθώς και το περιεχόμενο. Έτσι, υπολογίζουμε το ακριβές κόστος και φυσικά, την ημερομηνία παράδοσης του έργου.

Δείτε τα κύρια πακέτα κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων:


Small πακέτο
Αν θεωρείτε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολυέξοδη διαδικασία, τότε το πακέτο Small για την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων μπορεί εύκολα να σας αλλάξει άποψη. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν μια απλή παρουσία στο διαδίκτυο.

Medium πακέτο
Η κατασκευή ιστοσελίδων με δυναμικό περιεχόμενο γίνεται πιο προσιτή από ποτέ με το πακέτο Medium. Αλλάξτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας δυναμικά όποτε και όσο συχνά θέλετε με τρόπο εύκολο και απλό, χωρίς τη δική μας μεσολάβηση.

Dynamic πακέτο
Στην Cretan Creations, η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία. Οι απαιτήσεις σας μας εμπνέουν. Αν λοιπόν επιθυμείτε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, τότε το πακέτο Dynamic αποτελεί την απόλυτη λύση για εσάς.
 
Deluxe πακέτο
Το πακέτο Deluxe απευθύνεται σε ιδιώτες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής. Αποτελεί ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο, δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων, καταχωρίσεων, κατάλογος κλ.