Απρ
6

0


Σχετικά με την ανάπτυξη των σελίδων σας σε Flash ή html πρέπει να γνωρίζετε τα εξής :

Είναι φανερό ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων σε Flash animation δίνει άλλη ζωντάνια στον δικτυακό τόπο και αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή για εφαρμογές multimedia.

Οπως κάθε εφαρμογή έτσι και η Flash δεν έχει μόνο την θετική της πλευρά .

Αν αποφασίσατε την κατασκευή site εξ ολοκλήρου σε  Flash τότε εκτός από το κόστος που τις περισσότερες φορές είναι διπλάσιο των html , php ,asp κτλ έχετε να αντιμετωπίσετε την διακίνηση του από τις μηχανές αναζήτησης.

Το πρόβλημα έγκειται στα εξής :

Οι μηχανές αναζήτησης αναγνωρίζουν λέξεις φράσεις εικόνες και γενικώς ότι εμπεριέχεται σε μια σελίδα συμπεριλαμβανομένου και του τίτλου σελίδας με αποτέλεσμα να εμφανίζουν την σελίδα μας σύμφωνα με το πραγματικό περιεχόμενο της και όχι πάντοτε με τις κρυφές λέξεις κλειδιά που τοποθετούμε σαν υποβοήθημα στον κρυφό κώδικα .

Οι εφαρμογές Flash αποτελούνται από ένα και μόνο συμπιεσμένο αρχείο swf και δεν επιτρέπουν στις μηχανές αναζήτησης να αναγνωρίσουν τα περιεχόμενα του πλην του γενικού τίτλου της σελίδας , έτσι μειώνονται στο ελάχιστο οι πιθανότητες να μας βρουν επισκέπτες από φράσεις και λέξεις των κειμένων που πληκτρολόγησαν προς αναζήτηση .

Η λύση του προβλήματος είναι : Πρώτον τα κείμενα μας να βρίσκονται πάντοτε σε καθαρή μορφή  text και Δεύτερον τα αρχεία Flash να εμπεριέχονται σε σελίδες html, php, asp μόνο όταν χρειαζόμαστε πραγματικά  κάποιας μορφής κίνηση.

Αφήστε σχόλιο